Фото: "Крымский ветер"\Telegram

У Криму пролунали вибухи: окупанти заявили про роботу ППО і перекрили Керченський міст

У неділю, 23 червня, у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Загарбники заявили про роботу протиповітряної оборони.

Про це повідомляє "Крымский ветер".

За даними пабліка, вибухи було чути у районі Севастополя та Козачої бухти. Пізніше там помітили дим. Крім того місцеві повідомляли про вибухи у Балаклаві, а згодом у районі Миколаївки.

Через деякий час так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв заявив про "атаку" та нібито роботу ППО, а рух незаконно збудованим Кримським мостом перекрили.  За словами гауляйтера, над Чорним морем нібито "знищили п'ять повітряних цілей", але уламки впали у прибережній зоні. 

Водночас Telegram-канал "ЧП Севастополь" пише, що півострів був атакований ракетами ATACMS. Зазначається, що російська ППО нібито збила щонайменше одну ракету.

"РосППО збила ракету біля пляжу Учкуївка. Також було сходження боєприпасів. Основна частина в море, один снаряд потрапив на пляж, біля людей", — пише "Крымский ветер".

Развожаєв також додав, що внаслідок атаки в районі Учкуївки нібито постраждали 12 людей. Ще двоє цивільних, за його словами, дістали поранення у Любимівці.

Нагадаємо, засобами Військово-Морських сил Збройних сил України, у взаємодії зі Службою безпеки, вночі 21 червня було знищено склад "шахедів" та супутньої інфраструктури у Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.06.2024 13:42