Фото: росЗМІ

У Криму розвідники за допомогою дрона MAGURA знищили російський катер "Тунець" (відео)

Вночі 9 серпня поблизу населеного пункту Чорноморське у тимчасово окупованому Криму воїни спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України Group 13 за допомогою ударного морського дрона MAGURA V5 знищили чергове судно російських окупантів.

Про це повідомила прес-служба ГУР.

Зазначається, що розвідники "відмінусували" швидкісний катер росіян проекту КС 701 типу "Тунець". До того ж внаслідок операції пошкоджень також зазнали ще три плавзасоби загарбників. Їхній тип встановлюється. 

"Швидкісні транспортно-десантні катери проекту КС 701 московити в окупованому Криму використовували для патрулювання акваторії та логістики", — наголосили розвідники.

У ГУР також зауважили, що це вже не перший впольований біля берегів півострова "Тунець". Зокрема, два російських судна такого типу розвідники знищили, а ще два — пошкодили у травні цього року. 

Нагадаємо,  2 серпня Сили оборони України завдали ударів по підводному човну "Ростов-на-Дону" та зенітному ракетному комплексу С-400 росіян у тимчасово окупованому Криму. 

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.08.2024 08:58