Фото: "Укрінформ"

У Криму прилетіло по Центру космічного зв'язку і військовій частині, — ЗМІ

У середу, 20 грудня, у тимчасово окупованому Криму здійснено дві атаки на військові частини Росії. Унаслідок інциденту поранено співробітника Прикордонного управління Федеральної служби безпеки РФ, пошкоджено техніку та антену супутникового зв'язку.

Про це повідомляє видання ASTRA з посиланням на власні джерела.

"Щонайменше три прильоти зафіксовані по території в/ч 28735 ПУ ФСБ, яка, згідно з відкритими даними, розташовується у селі Солнечногірське в Алушті", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що перша атака, яка була здійснена попередньо з БпЛА, відбулася близько четвертої години ранку 20 грудня в Алушті. Одного службовця — прикордонника ФСБ поранено, пошкоджено антену супутникового зв'язку.

За інформацією ЗМІ, друга атака була здійснена, ймовірно, ракетами Storm Shadow о п'ятій годині ранку по Центру космічного зв'язку в селі Вітине Сакського району. Повна назва центру — 40-й окремий командно-вимірювальний комплекс у складі Головного випробувального космічного центру імені Г. С. Титова Повітряно-космічних сил РФ (в/ч 81415).

"По території центру було зафіксовано щонайменше два прильоти, пошкоджено одну одиницю військової техніки. Без постраждалих", — зазначають журналісти.

Нагадаємо, у ніч на 5 грудня, близько п’ятої години ранку два дрони літакового типу атакували нафтобазу "Морський нафтовий термінал". Міноборони Росії повідомило про збиття безпілотників. За інформацією росЗМІ, перший БпЛА детонував у повітрі — на територію нафтобази впали лише уламки, інший — упав за 70 метрів від одного з резервуарів. Ніхто не постраждав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.12.2023 16:08