Фото ілюстративне зі соцмереж

У Кривому Розі помер підліток після відвідин стоматолога

У Кривому Розі помер 14-річний хлопчик. Правоохоронці кажуть, що напередодні дитина повернулася з кабінету стоматолога.

Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на речницю поліції Кривого Рогу Ангеліну Крадожон.

За її словами, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 140 Кримінального кодексу України. Лікарю може загрожувати до двох років позбавлення волі.

У лікарні розповіли, що хлопчик звернувся до стоматології з болем у зубі. Лікарі ж діяли за процедурою, зуб дитині видалили.

"Допомога надана в повному обсязі відповідно до наших нормативних документів. Лікар повинен надати таку медичну допомогу, після цього пацієнта відпустили додому. З ним присутні були його родичі. І потім, через якийсь час, цього пацієнта у зв'язку з погіршенням стану госпіталізували", — розповіла директорка лікарні Олена.

Вона зазначила, що причину смерті дитини визначить експертиза.

"При тому, як розгорталися події, можемо говорити про різні моменти, складові медичні, тому що не все так однозначно. Але є запитання до самого перебігу захворювання. Відповіді на всі запитання може дати тільки експертна комісія. Експертиза буде", — розповіла вона.

Нагадаємо, 3 січня у Львові помер п'ятирічний хлопчик після видалення молочних зубів. Раніше дитина впала у кому під загальною анестезією. 17 грудня 2023 року за цим фактом розпочали кримінальне провадження. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.02.2024 14:58