Наслідки обстрілу Кривого Рогу. Джерело: Telegram-канал Сергія Лисака

У Кривому Розі завершено рятувальну операцію на місці нічної атаки (фото)

У ніч на неділю, 20 жовтня, російські окупанти атакували Кривий Ріг. Працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій завершили рятувальну операцію. Постраждали 17 людей.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Він зауважив, що серед постраждалих — три жінки та 14 чоловіків.

"За уточненою інформацією, побиті 15 багатоповерхівок, магазини, кав’ярня, церква, відділення банку, офісні приміщення. Пошкоджений і газогін. Потрощені майже три десятки автомобілів", — додав очільник Дніпропетровщини.

Він зауважив, що у спеціальному штабі місцеві можуть отримати osb-плити та плівку, а також будівельні матеріали – аби власники могли полагодити побите. Також приймають заяви про пошкоджене майно. Комунальники прибирають місто від уламків.

"Дякую усім, хто згуртувався. Хто всю ніч працював. Допомагав долати наслідки російського терору", — підсумував Сергій Лисак.

Нагадаємо, раніше представники місцевої влади заявляли, що в місті розгорнули штаби, там приймають заяви про пошкоджене майно, а ще — видають будматеріали. Людей забезпечують їжею і гарячим чаєм.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.10.2024 15:19