Фото: Сергій Лисак / Telegram

У Кривому Розі значно зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного обстрілу 19 жовтня (фото)

У Кривому Розі кількість постраждалих внаслідок рашистського обстрілу 19 жовтня із 13 зросла до 17. Більшість поранених госпіталізовані.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Складна ніч… За уточненими даними, через російські атаки у Кривому Розі постраждали 17 людей. З них 14 знадобилась допомога медиків. У лікарні перебувають 8 потерпілих. Стан усіх — середньої тяжкості", — зазначив він.

За словами посадовця, внаслідок ворожої атаки у місті пошкоджено готель, магазин, адмінбудівлю, навчальний заклад, сім багатоквартирних будинків. До того ж побиті зо півтора десятка автівок. Зокрема, й три пожежні машини, три автомобілі поліції і карета "швидкої".

"У місті розгорнули штаби. Там приймають заяви про пошкоджене майно. А ще — видають будматеріали. Людей забезпечують їжею і гарячим чаєм", — наголосив Лисак.

Нагадаємо, пізно ввечері 19 жовтня російські окупанти атакували Кривий Ріг, що на Дніпропетровщині, балістичними ракетами. 

Зазначимо, що 10 жовтня російські окупанти також били по Кривому Рогу. Тоді удар прийшовся дронами-камікадзе типу "Шахед". У місті було пошкоджено багатоповерхівку, зруйновано об'єкт комунальної інфраструктури та будинок приватного сектору. Крім того, через влучання було перебито газопровід.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.10.2024 08:17