Фото: Telegram Сергія Лисака

У Кривому Розі зросла кількість постраждалих внаслідок атаки РФ: у місті оголошено День жалоби

Внаслідок російської ракетної атаки по Кривому Рогу 8 липня кількість постраждалих зросла до 47 людей (раніше повідомлялося про 31 травмованого). Також відомо про 10 загиблих. У місті 9 липня оголошено День жалоби.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"У Кривому Розі станом на зараз 47 постраждалих. Дев’ятеро у важкому стані", — написав він у Telegram.

Також він додав, що у Дніпрі — 12 травмованих, п’ятеро — госпіталізовані.

"Одна людина — "важка", — зазначив Лисак.

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул заявив, що станом на зараз триває ліквідація наслідків ворожої ракетної атаки. За його словами, гасіння пожежі закінчили, рятувальники розпочинають розбір завалів.

Станом на 13:00 відомо про 10 загиблих — шістьох жінок та чотирьох чоловіків. 

"Завтра у Кривому Розі оголошується день жалоби", — додав він.

Обстріл Кривого Рогу та Дніпра 8 липня: що відомо

У понеділок, 8 липня, російські окупанти провели масовану атаку на Кривий Ріг. Було зафіксовано декілька влучань. У тому числі — по адміністративній будівлі промислового підприємства.

Через удар по Дніпру пошкоджено житловий будинок та СТО. Комунальні служби, рятувальники та поліція продовжують працюють на місцях влучань.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що в понеділок, 8 липня, російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. За його словами, Володимир Путін і його армія продовжує нести вбивства в Україну та загрожує цілому світу. Рашисти обстріляли різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня.

Нагадаємо, 8 липня російські терористи повторно атакували Київ. Падіння уламків зафіксовано у Дніпровському районі столиці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.07.2024 14:50