Фото ілюстративне зі соцмереж

У Кропивницькому та Кривому Розі під час повітряної тривоги лунали вибухи

Уже вдруге за день 31 грудня в Україні оголошують повітряну тривогу. Під час періоду ракетної загрози для України мешканці Кропивницького та Кривого Рогу чули вибухи.

Про це повідомили кореспонденти "Суспільного". Зокрема, у Кропивницькому відбулися дві серії вибухів — у проміжку приблизно в 5-7 хвилин. Згодом через хвилин 15 відбулася наступна серія вибухів. Це ж стосується і ситуації в Кривому Розі.

За попередньою інформацією, спрацювали сили та засоби української протиповітряної оборони. Однак, окрім справжніх ракет, окупанти також запустили так звані фальш-цілі, використовуючи засоби радіоелектронної боротьби.

Раніше Повітряні сили Збройних сил України оголошували про ракетну небезпеку на території всієї нашої країни.

"Увага! Вся Україна — ракетна небезпека. Зафіксовано зліт декількох МіГ-31К Повітряно-космічних сил Російської Федерації з аеродрому "Моздок", — зазначили країнські військові.

У Повітряних силах закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та прямувати в укриття.

Нагадаємо, раніше речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат зазначав, що силам оборони невідомі плани російської армії на новорічну ніч. Проте українцям не варто ігнорувати повітряні тривоги та необхідно прислухатись до попереджень військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.12.2023 13:56