Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Курську вночі лунали вибухи: росіяни заявили про ракетну атаку (відео)

Вночі 30 липня у російському місті Курськ лунали потужні вибухи. Місцеві скаржаться на ракетну атаку.

Так, у місцевих пабліках росіяни розповіли, що в небі над Курськом було чути вибух, після якого було видно яскравий спалах. Від гучного вибуху у деяких автівках навіть спрацювала сигналізація.

Водночас тимчасово виконуючий обов'язки губернатора Курської області Олексій Смирнов близько 04:00 попередив місцевих про ракетну небезпеку. А згодом заявив, що російська ППО начебто знищила чотири українські ракети над Октябрьським та Курчатовським районами. Про наслідки ракетної атаки губернатор не розповів, проте у мережі з'явилася інформація про влучання в районі аеропорту.

Міноборони країни-агресорки наразі ракетну атаку на Курськ не коментує. Тим часом налякані росіяни оприлюднили у мережі нічні вибухи.

Нагадаємо, днями Сили оборони України завдали чергового удару по важливих об’єктах ворога на території Російської Федерації. Зокрема, нещодавно уражено низку тягових електропідстанцій російських загарбників в Курській області.

Також 28 липня військові розповідали, що Сили оборони України уразили черговий стратегічний об’єкт російських окупантів. Під ударом опинилася нафтобаза "Польова" у Курській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.07.2024 07:54