Скріншот із відео

У Липецьку вночі спалахнула пожежа на меткомбінаті: росіяни заявили про атаку дронів (відео)

Вночі 24 лютого у російському місті Липецьк пролунали вибухи, після яких спалахнула масштабна пожежа на Новолипецькому металургійному комбінаті.

Про це повідомили пропагандистські пабліки.

Місцеві жителі запевняють, що пожежа на комбінаті спалахнула через удар дронів, адже напередодні загоряння вони чули звук безпілотників і кілька вибухів.

Після вибухів одразу спалахнула пожежа. Попередньо, загорівся коксохімічний цех. Варто зауважити, що даний комбінат виробляє щонайменше 18% усієї сталі в Росії. Зокрема, підприємство обслуговує державні замовлення на вироби зі сталі, включно з тими, що йдуть на військові потреби.

Губернатор Липецької області заявив, що пожежу вдалося ліквідувати. Постраждалих немає. Загроза викиду небезпечних речовин відсутня.

"За непідтвердженою спецслужбами інформацією, причиною займання стало падіння літального апарату. Цю інформацію та опубліковані в соціальних мережах відео перевіряють", — наголосив губернатор.

Нагадаємо,  23 лютого ввечері в Курській області Російської Федерації було запущено систему оповіщення населення. Та нібито відбувалася ракетна атака.

Також 23 лютого в російському місті Новосибірську сталася масштабна пожежа. Спалахнув одноповерховий цегляний склад, у якому зберігаються палети, продукти харчування та металеві вироби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.02.2024 07:05