У Лос-Анджелесі пройшла церемонія вручення «Золотих глобусів»

07 СІЧНЯ 2019 09:27

У Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення «Золотих глобусів», яку прийнято розглядати як генеральну репетицію перед нагородженнями Американської кіноакадемії, повідомляє Euro News.

Кращою чоловічою акторською роботою іноземна преса, акредитована в Голлівуді, порахувала роль Фредді Меркюрі, виконану Рамі Малеком в стрічці «Богемська рапсодія». Картина отримала «Золотий глобус» і в номінації «Кращий драматичний фільм».

Глен Клоуз зуміла обійти Леді Гага, яку багато хто пророкував як власниці почесною статуетки, Клоуз була удостоєна «Золотого глобуса» за роль в картині «Дружина».

Але відома виконавиця не залишилася без нагороди - її роботу в якості композитора оцінили вищими балами, Леді Гага отримала «Золотий глобус» за композицію «Shallow».

Олівія Колман була визнана кращою комедійною актрисою за роботу в стрічці «Фаворитка», фільм поставив Йоргос Лантімос.

Річард Медден був визнаний кращим за виконання головної ролі в серіалі «Охоронець», його співвітчизник Бен Уішоу був відзначений за роботу в серіалі «Надзвичайно англійська скандал».

Валлієць Крістіан Бейл був нагороджений в номінації «Краща акторська робота в комедії» за виконання ролі віце-президента Діка Чейні у фільмі «Влада».

Альфонсо Куарон став став володарем "Золотого глобуса" в категорії «Кращий іноземний фільм», так була оцінена режисура картини «Рома».

Суспільство, 07.01.2019 09:27