Фото: zp.tax.gov.ua

У Львові суд виніс вирок педофілу за зґвалтування 16-річного хлопця в укритті: як покарали злочинця

У п’ятницю, 22 грудня, Личаківський районний суд Львова виніс вирок 39-річному чоловіку, який зґвалтував 16-річного хлопця у бомбосховищі. Інцидент трапився влітку у місті Винники.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Зазначається, що у 13 липня 2022 року група підлітків ввечері прийшла до бомбосховища, щоб допомогти 38-річну обвинуваченому, який у той час робив ремонт в укритті. Чоловік налив дітям спиртного та заманив одного з хлопців (на той час йому було 16 років) в укриття, де і зґвалтував неповнолітнього.

Сам хлопець у суді розповів, що в той же вечір про все сказав матері. За словами потерпілого, він боявся кривдника, адже той був одягнений у камуфляжну форму та носив пістолет. Згодом виявилось, що він був пневматичним.

"Інші хлопці підтверджували, що чоловік жартував на сексуальні теми, до всіх чіплявся і хотів, щоб його хтось поцілував", — йдеться у повідомленні.

Обвинувачений своєю чергою провину не визнав. Зловмисник запевняє, що в той вечір він із підлітками біля бомбосховища пили пиво та стріляли по пустих бляшанках із пневматичного пістолета, а після посиденьок чоловік нібито пішов спати в укриття. Крім того, за словами ґвалтівника, один з хлопців начебто сказав, що того дня вони курили траву. Злочинець запевняє, що не вчиняв насильницьких дій щодо неповнолітнього. 

Водночас у телефоні зловмисника було знайдено порно та листування з іншими чоловіками. Проте фігурант всі звинувачення заперечив та сказав, що телефоном могли користуватись інші люди, бо у бомбосховищі немає інтернету, і йому про це нічого не відомо.

Нагадаємо, у п’ятницю, 22 грудня, пройшло чергове засідання у справі про зґвалтування неповнолітньої дівчини на Закарпатті. Суд призначив наступне засідання на 8 січня 2024 року. У асоціації "ЮрФем", адвокати якої займаються цією справою у суді, вважають, що у такий спосіб захисники обвинувачених затягують розгляд справи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.12.2023 19:40