Фото: росЗМІ

У Маріуполі перед Великоднем загадково гинуть окупанти: партизани назвали причину (фото)

Десятки російських загарбників було ліквідовано у тимчасово окупованому Маріуполі напередодні Великодня. Це могло статись внаслідок отруєння пасхальними стравами, які рашистам передали невідомі особи.

Про це у Telegram-каналі повідомляє партизанський рух "Атеш".

За даними українського підпілля, в окупованому Маріуполі фіксується постійне переміщення військової техніки рашистів через удари ATACMS та величезні втрати. 

"Нам відомі всі дані про поточне місцеперебування практично кожного підрозділу та місць, куди окупанти перемістили різні види озброєнь, намагаючись сховати їх від неминучого знищення", — йдеться у повідомленні руху "Атеш".

Як зазначають партизани, за останні дні в Маріуполі загинуло 10 військових Росії у зв'язку з переданими "загадковими" пасочками, ковбасками та сальцем. 

"Смак був не те, що б чудовим, а "вбивчо" смачним. Великдень дедалі ближче, а передач ще вистачає. Їжте на здоров'я!" — додали представники "Атеш".

Раніше повідомлялось, що російські загарбники перебазували з Невського на лівобережжя Маріуполя оперативно-тактичні склади зі зброєю й частково свій особовий склад. Це пов'язано з падінням уламків ракет від ворожої протиповітряної оборони, яка активно працює в районі окупованого міста.

Нагадаємо, вночі 24 квітня у тимчасово окупованому Росією Маріуполі пролунала серія потужних вибухів. Їх чули у всіх районах міста та узбережжя, а також навіть у Бердянську. 

Раніше партизани з руху "Атеш" зафіксували збільшення чисельності окупаційних військ у захопленому Росією Маріуполі. Очевидно, що це нова партія загарбників, які мають поповнити наявні російські підрозділи на лінії фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.05.2024 12:57