Фото тематичне, соцмережі

У Мелітополь завітала потужна "бавовна": які наслідки

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області уранці 12 травня пролунав потужний вибух. Деталі події наразі з'ясовують.

Про це повідомив міський голова  Мелітополя Іван Федоров, зазначивши, що вибух стався в центрі міста.

"Сильний одинокий вибух у Мелітополі. Пролунав у самому центрі міста. Де саме зранку невдало палять окупанти, з'ясовуємо", — написав Федоров. 

У Росії вже підтвердили ранкову "бавовну". Там кажуть, що вибух стався о 6:50 на вулиці Шмідта, 24. За їх інформацією, вибухівка була закладена в сміттєвий бак. 

"Ніхто не постраждав. Пошкоджені автомобілі, які стояли поруч. Вибуховою хвилею вибило вікна в сусідньому будинку. На місці працюють оперативні служби", — пишуть на сторінці окупаційної влади міста.

Нагадаємо, уранці у п’ятницю, 12 травня, сталося загоряння на території машинобудівного заводу імені В.В. Чернишова, де виробляють двигуни для літаків МІГ. Внаслідок пожежі постраждало троє людей.

Нагадаємо, у російському місті Усінськ, що у Республіці Комі, загорілася будівля місцевого управління Федеральної служби безпеки РФ. Близько третьої години ночі у ніч на 11 травня невстановлена особа вкинула у вікно будівлі "коктейль Молотова". 

Вночі 3 травня у Росії у селищі Волна неподалік Криму спалахнула нафтобаза. Попередня причина — атака безпілотника. Тоді ж рашисти повідомляли, що безпілотники атакували військові об'єкти РФ у Брянській області. Вибухи зафіксували на території аеродрому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.05.2023 09:49