Фото ілюстративне. Джерело: armyinform.com.ua

У Миколаєві 11 людей отримали поранення внаслідок падіння ворожого дрона

У ніч на понеділок, 25 березня, російські окупанти атакували дронами південні регіони України, зокрема, Миколаївщину та Одещину. Ворог продовжив удари по об’єктах енергетики. Внаслідок падіння безпілотника в Миколаєві 11 людей отримали травми.

Про це повідомили Сили оборони Півдня України.

"Уникнути влучань не вдалося. В Миколаївській області ворог поцілив по енергетичному об’єкту, спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували вогнеборці. Люди не постраждали", — йдеться в повідомленні.

Українські військові також додали, що ворожі дрони традиційно баражували серед житлових кварталів населених пунктів. Внаслідок падіння збитого "шахеду" в приватному секторі Миколаєва сталося руйнування двоповерхового житлового будинку, там також була пожежа, яку ліквідували фахівці ДСНС.

"Вибуховою хвилею побито декілька навколишніх будинків. За попередніми даними 11 людей отримали поранення, двох госпіталізовано, іншим надано допомогу на місці", — поінформували Сили оборони Півдня України.

Нагадаємо, що цієї ночі російські загарбники атакували Одесу ударними безпілотниками типу "Шахед". У місті працювала протиповітряна оборона. За інформацією голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, внаслідок обстрілу є пошкодження енергетичної інфраструктури. У частині міста зникла електроенергія.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 08:15