Фото ілюстративне зі соцмереж

У Миколаєві шестирічний хлопчик впав з балкона сьомого поверху (фото)

У понеділок, 9 вересня, у Миколаєві з балкона багатоповерхівки випав шестирічний хлопчик. Дитину доставили до медичного закладу, де за життя хлопчика борються лікарі. 

Як повідомляє прес-центр Державної служби надзвичайних ситуацій, хлопчик впав з сьомого поверху на шиферний дах бібліотеки, що розташована на першому поверсі будинку.

"Рятувальники за допомогою медичних нош спустили хлопчика з даху та передали бригаді швидкої медичної допомоги", — зауважили в ДСНС.

Обставини події з'ясовують правоохоронці. Рятувальники закликають не лишати дітей без нагляду, особливо на балконах та біля вікон. 

"Часом достатньо декількох секунд, щоб дитина потрапила у небезпечну ситуацію. Бережімо найдорожче — життя наших дітей", — додали у ДСНС.

Дитина випала з балкона Миколаїв

Фото: ДСНС

Зазначимо, що наприкінці серпня з вікна п’ятиповерхівки в Одесі випав трирічний хлопчик. Це сталося, коли батько малюка пішов ненадовго до іншої кімнати. Той за допомогою стільчика дістався до підвіконня, сперся на москітну сітку та випав.

Нагадаємо, 27 серпня у Чернігові з вікна другого поверху багатоповерхівки випав п'ятирічний хлопчик. Дитину госпіталізували до лікарні. Інцидент трапився, коли хлопчик сам грався у кімнаті, він самостійно заліз на стіл, що стояв біля вікна та відчинив його. На вікні була встановлена москітна сітка, на яку хлопчик сперся і випав з другого поверху на клумбу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.09.2024 11:58