Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Миколаєві та Кривому Розі вночі лунали вибухи: в областях оголошували повітряну тривогу

Російські загарбники продовжують обстрілювати мирні українські міста. У ніч на 19 жовтня вибухи лунали у Миколаєві та Кривому Розі.

Про обстріл Миколаєва повідомили очільник ОВА Віталій Кім та мер міста Олександр Сєнкевич. За їхніми даними, два вибухи було чути в обласному центрі.

Варто відзначити, що раніше у Повітряних силах ЗСУ попередили про загрозу застосування балістичної зброї для східних та південно-східних регіонів.

Вибухи у Кривому Розі

У ніч на 19 жовтня у Кривому Розі також було неспокійно — там пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Наразі офіційної інформації про причини та наслідки вибухів не повідомлялося. Місцевих жителів закликати не робити фото з місця подій та залишатись в укриттях.

Станом на 06:00 в областях немає повідомлень про повітряну тривогу.

Нагадаємо, пізно ввечері 18 жовтня окупанти атакували Суми. Відбулося влучання БпЛА типу Shahed в об’єкт інфраструктури.

Також 18 жовтня вибухи пролунали у Павлограді Дніпропетровської області. В той час у низці південних та південно-східних областей України оголосили повітряну тривогу. За інформацією Повітряних сил була загроза застосування росіянами балістичного озброєння.

Варто відзначити, що цього ж вечора під ворожий вогонь потрапила Степівська громада в Миколаївській області. Унаслідок ворожої атаки загинуло двоє людей. О 20:30 ворог завдав удару по населеному пункту Степівської громади, внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки та сільгосппідприємство.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 19.10.2023 06:02