Фото ілюстративне. Джерело: armyinform.com.ua

У Міноборони розповіли, скільки військових уже зареєструвалися в застосунку "Армія+"

У застосунку "Армія+" уже успішно пройшли авторизацію 200 тисяч військових. За місяць роботи у війську через цей додаток користувачі подали 4 000 рапортів.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

"Щодня в "Армія+" реєструється в середньому до 10 тисяч захисників і захисниць. Окрім того, обробляється дві тисячі запитів на оновлення даних від військовослужбовців, у яких виникли труднощі з авторизацією", — йдеться в повідомленні.

Наразі функції "Армія+" доступні для військовослужбовців Збройних сил України та Державної спеціальної служби транспорту України. Згодом застосунок масштабують на всі Сили оборони.

"Місяць тому я разом зі сотнями гостей, зокрема, з інших країн, вперше із захопленням побачила, як двоє військовослужбовців за дві хвилини створили та погодили перший в історії України електронний рапорт. Зараз уже двісті тисяч військових можуть використовувати можливості "Армія+". Далі — більше. Оновлення та новий функціонал із врахуванням відгуків і коментарів від військовослужбовців. "Армія+" стає інструментом змін у війську, щоби далі ці зміни болюче відчув на собі ворог", — зазначила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

"Армія+" дозволяє військовослужбовцям генерувати унікальний номер військовослужбовця під назвою "Армія ID", створювати, подавати та погоджувати електронні рапорти та проходити опитування. Зараз триває друге опитування про використання бойових систем у війську. Пройти його військовослужбовці можуть до 20 вересня.

"Минув місяць, як "Армія+" працює у війську. Його можливості вже оцінили двісті тисяч військовослужбовців. Застосунок впроваджують понад 600 військових частин. Вдячний всім військовослужбовцям — від солдатів та командирів на лінії фронту та до діловодства у штабах — за організацію роботи з електронними рапортами та використання сучасних інструментів, що роблять нас сильнішими й ефективнішими за ворога", — наголосив заступник головнокомандувача ЗСУ полковник Андрій Лебеденко.

Нагадаємо, наприкінці серпня стало відомо, що за наступні півроку в застосунку "Армія+" запровадять електронне військове посвідчення. Воно призначатиметься для українських військовослужбовців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.09.2024 20:13