Фото: Вікіпедія

У Москві поліцейські шукали жовто-блакитного голуба-диверсанта, який "розкидав міни"

Співробітники поліції в Москві розшукували голуба в жовто-синіх кольорах, який нібито скидав протипіхотні міни "Пелюсток". Про "птаха-диверсанта" у правоохоронні органи повідомив житель столиці Росії.

Про це повідомив російський Telegram-канал Baza.

Стривожений чоловік звернувся до чергової частини Академічного району Москви у понеділок, 1 травня. Він розповів, як на власні очі бачив нібито українського "голуба-диверсанта". Птах буцімто був пофарбований у кольори прапора України та ніс у пазурах міну "Пелюсток" з великою літерою "У", яку потім скинув на землю.

Голуба нібито помітили на вулиці Дмитра Ульянова. Туди негайно вислали наряд поліції.

"Оперативники уважно оглянули територію та не знайшли жодних мін, а всі голуби були звичайного, сіро-патріотичного кольору", — йдеться в повідомленні.

Відзначимо, жителі міста Ізюм Харківської області скаржаться, що птахи переносять у дзьобах протипіхотні міни "Пелюсток". Унаслідок цього снаряди опиняються на місцевості, яку вже перевірили сапери.

Нагадаємо, у Москві мати та донька посварилися через різні політичні погляди. Зокрема, старша жінка підтримує російську агресію, а от її донька виступила проти війни та вбивств українців. Внаслідок конфлікту жінка заявила у поліцію на власну дитину

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 02.05.2023 17:59