Фото: росЗМІ

Посварилися через Україну: москвичка заявила у поліцію на власну доньку

У Москві мати та донька посварилися через різні політичні погляди. Внаслідок конфлікту жінка заявила у поліцію на власну дитину.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що 58-річна Тетяна Б. з Очаково-Матвєєвського посварилася із донькою через різні погляди на війну в Україні. Зокрема, жінка підтримує російську агресію, а от її донька виступила проти війни та вбивств українців.

За словами Тетяни, конфлікт загострився настільки, що дійшло до прямих погроз. Нібито донька почала погрожувати матері вбивством за те, що вона виступає за війну в Україні.

"Тетяна звернулася за допомогою до поліції та просить силовиків вжити заходів до доньки. Наразі сім'ю перевіряють", — повідомили росЗМІ.

Нагадаємо, 14 березня повідомлялося, що жителька Москви написала донос на однокласницю своєї доньки, звинувативши її в русофобії. Причиною цього стала сварка між дітьми, а згодом і між батьками. Як стало зрозуміло із листування мам двох однокласниць, дівчата посварилися в школі. Одна з них заборонила іншій спілкуватися з дітьми, обзивала і пригноблювала. Мирно врегулювати конфлікт батькам не вдалося.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 25.04.2023 17:43