Скріншот із відео

У Москві спалахнула масштабна пожежа на нафтопереробному заводі (відео)

Вночі 13 лютого у Москві спалахнула масштабна пожежа на нафтопереробному заводі "Газпромнефти". 

Про це повідомили російські Telegram-канали.

За даними пабліків, близько 02:30 ночі жителі районів Капотня, Мар'їно і Братеєво побачили вогняну заграву в небі, яка неабияк налякала росіян.

Очевидці припустили, що горів факел нафтопереробного заводу у московському районі Капотні. До того ж місцеві висунули версію, що можливо, така вогняна заграва з'явилася через планові роботи зі спалювання палива. Водночас інші ствердужвали, що на місце поспішали швидка і дві пожежні машини. 

Своєю чергою у московському управлінні МНС стверджували, що нібито "діючих пожеж на території Москви немає". Інформація про постраждалих також не надходила.

Варто зауважити, що нафтопереробний завод "Газпромнефти" забезпечує 40% потреб Москви у бензині та 50% у дизельному пальному. До того ж завод також є основним постачальником пального для столичних аеропортів. Фактично паливом цього НПЗ заправляється кожен третій автомобіль у Москві. 

Нагадаємо, у місті Тольятті в Самарській області Росії вночі 11 лютого вирувала масштабна пожежа. Загоряння сталося в готельному комплексі "Жара Beach Resort & Spa". Площа пожежі сягала 800 квадратних метрів. На місці працювали 105 пожежників і 29 одиниць техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.02.2024 08:40