Скріншот із відео

У Москві спалахнув завод, який виробляє МіГ (відео)

У Москві спалахнула пожежа на заводі, який виробляє винищувачі МіГ. Він розташований на Ленінградському проспекті.

Про це повідомляє російський паблік Baza.

За інформацією росіян, пожежа виникла в цеху, який наразі реконструюють. Його прибудовано до корпусу заводу.

Попередньо, займання почалося на другому та третьому поверхах будівлі, причина пожежі поки що невідома. Площа займання — 70 квадратних метрів. Була проведена евакуація. Існує ризик переходу вогню та інші будівлі заводу.

Станом на 13:30 (за місцевим часом, — ред) відкрите загоряння на території заводу "МіГ" у Москві нібито вдалося ліквідувати. 

"Покрівля продовжує тліти. Пожежники намагаються запобігти поширенню вогню на сусідні будівлі: розбирають покрівлю і проливають перекриття, щоб вогонь не перейшов далі", — наголошує Baza.

Нагадаємо, вночі 13 лютого у Москві спалахнула масштабна пожежа на нафтопереробному заводі "Газпромнефти". За даними пабліків, близько 02:30 ночі жителі районів Капотня, Мар'їно і Братеєво побачили вогняну заграву в небі, яка неабияк налякала росіян.

Також у місті Тольятті в Самарській області Росії вночі 11 лютого вирувала масштабна пожежа. Загоряння сталося в готельному комплексі "Жара Beach Resort & Spa". Площа пожежі сягала 800 квадратних метрів. На місці працювали 105 пожежників і 29 одиниць техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.02.2024 13:59