Евакуація з торгового центру в Москві. Джерело: росЗМІ

У Москві відбулася евакуація відвідувачів одного з місцевих торгових центрів (відео)

У середу, 3 квітня, в одному з торгових центрів Москви спрацювала сигналізація. Через гучний зв'язок відвідувачам оголосили про необхідність покинути будівлю з технічних причин.

Про це повідомили російські інформаційні ресурси.

Деталі наразі невідомі. Однак особливої паніки серед відвідувачів торгового центру не спостерігається.

У Москві та й у Росії загалом зараз ретельно ставляться до всіх випадків можливих загроз: це пов’язано і з терактом в Підмосков’ї, і з нальотами безпілотників, які атакують різні об'єкти інфраструктури.

Загалом у столиці Росії останнім часом евакуації відвідувачів торгових центрів, популярних закладів чи інших місць скупчення людей — доволі поширене явище.

Зокрема, декілька днів тому в Москві проводили евакуацію людей із Курського вокзалу. Також понад три тисячі росіян екстрено виводили з університетів. Усе це  — через повідомлення про замінування. Крім того, паніку підіймали й у Санкт-Петербурзі, там евакуацію проводили на території зоопарку.

Наприкінці березня в московському аеропорту "Шереметьєво" пасажирка заявила, що у її портфелі бомба. Про це вона розповіла, коли вже зайшла на борт літака.

Нагадаємо, що громадяни Таджикистану розпочали масово виїжджати з Росії. Це відбувається після теракту в підмосковному концертному залі у "Крокус Сіті Хол".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 03.04.2024 13:59