Фото: соцмережі

У Новоросійську прогриміли вибухи: окупанти заявили про атаку морських дронів

У російському місті Новоросійськ у п'ятницю, 4 серпня, прогриміли вибухи. Попередньо, внаслідок вибуху постраждав "нафтовий маяк".

Про це повідомили місцеві Telegram-канали.

Зазначається, що вибухи на воді та стрілянина лунали в Мисхако в Новоросійську. Також повідомляється, що з катера вівся вогонь по надводному безпілотнику. Очевидці розповіли, що дрон спалахнув, після чого стався сильний вибух. Попередньо, було поцілено у так званий "нафтовий маяк", через який відбувався прийом нафти.

Водночас міністерство оборони Росії офіційно підтвердило інформацію про атаку морських дронів на Новоросійськ у ніч проти 4 серпня. У відомстві заявили, що вночі російську військово-морську базу спробували атакувати два українські безекіпажні катери.

"Під час відбиття атаки безекіпажні катери були візуально виявлені та знищені вогнем зі штатного озброєння російських кораблів, які здійснюють охорону зовнішнього рейду військово-морської бази", — повідомляє міноборони РФ.

Нагадаємо, 4 серпня у тимчасово окупованому Криму пролунали потужні вибухи. Неспокійно було у місті Феодосія.

Також 3 серпня у тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області пролунали потужні вибухи. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що денотував ворожий склад з боєприпасами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.08.2023 07:58