Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Підмосков'ї та Ленінградській області РФ лунали вибухи: росіяни заявили про роботу ППО

У ніч на четвер, 18 січня, мешканцям Московської та Ленінградської областей Росії не до сну. Вони здригалися від вибухів, а влада видала вже традиційну заяву — гучно було внаслідок "атаки українських безпілотників".

Так, у міністерстві оборони РФ повідомили, що близько 00:30 відбулася атака українських дронів по об'єктах на території Росії.

Відомство стверджує, що їхня протиповітряна оборона збила один безпілотник над територією Московської області та перехопила ще один над територією Ленінградської області.

Зокрема, гучно було у Подольську, що всього за 40 кілометрів від російської столиці Москви. У мережі з'явилися відео, на якому чути гучний звук, схожий на вибух.

мапа

Мапа з сайту GoogleMaps

Пропагандисти країни-агресорки заявили, що було чути "два хлопка", після яких в автомобілів у дворі одного з будинків спрацювала сигналізація.

Мер Москви Сергій Собянін знову видав інформацію про нібито ударні дрони, які прямували на столицю Росії, та "роботу ППО". На своїй сторінці у соціальній мережі він заявив, що на місці "падіння уламків" немає постраждалих та руйнувань, проте для чогось там працюють екстрені служби.

Нагадаємо, у ніч на 17 січня у російському Бєлгороді було чути звуки вибухів. Місцева влада повідомляла про збиття безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.01.2024 02:48