Фото: соцмережі

У Польщі мікроавтобус з українцями влетів у вантажівку: деяких людей затиснуло у салоні, є загиблий

У Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі громадян України. Внаслідок зіткнення загинув водій мікроавтобуса з українським громадянством.

Як повідомляє польське видання Fakt, аварія сталася ще 30 липня біля міста Познань на автомагістралі А2.

Зазначається, що мікроавтобус, який рухався у бік польської столиці, протаранив задню частину вантажівки. У авто перебували українці та один поляк. В аварії загинув 62-річний водій-українець. Чоловік від отриманих травм загинув на місці. Всі семеро пасажирів, які були у мікроавтобусі, доставлені до лікарні. Стан двох постраждалих оцінюють як важкий — 83-річної жінки та 62-річного чоловіка.

У виданні наголошують, що деякі постраждалі були затиснуті в розчавленому автомобілі, і щоб їх вивільнити, знадобилася допомога рятувальників. Для порятунку постраждалих було залучено багато авто швидкої допомоги та рятувальний гелікоптер. Через аварію автомагістраль А2 була заблокована на кілька годин.

Нагадаємо, 15 липня у Німеччині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі громадянина України. 19-річний водій мікроавтобуса протаранив дерево та помер від отриманих травм.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 01.08.2024 12:05