Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Польщі таксиста підозрюють у зґвалтуванні українки

Українка у Польщі заявила, що її зґвалтував таксист одного з популярних сервісів таксі. Інцидент стався, коли жінка поверталася додому з вечірки.

Про це повідомляє tvn24.pl.

За словами українки, того вечора вона була у на вечірці у своєї подруги у самому центрі Варшави. Щоб повернутися додому жінка, викликала таксі.

Вона зазначила, що під час поїздки водій силою утримував її в автівці та змусив до статевого акту. Вирвавшись з автівки жінка, звернулася до правоохоронних органів та написала заяву про зґвалтування.

Поліція розшукала та затримала водія. Він виявився громадянином Туркменістану. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на три місяці.

У компанії також прокоментували інцидент і запевнили, що затриманий пройшов посилену перевірку та надав довідку про несудимість перед найманням на роботу. Він також не перебував у міжнародному розшуку.

"На жаль, навіть такий жорсткий контроль не завжди може бути гарантією поведінки людини у майбутньому. Безпека є пріоритетом для Bolt, але такі інциденти все ще трапляються у сфері таксі, і тому ми виступаємо за посилення регламенту та вимог до перевірки для кожного водія", — сказала представниця компанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що знаменитий суперважковаговик Майк Тайсон був звинувачений у другому зґвалтуванні. Потерпіла жінка вимагає компенсацію в 5 мільйонів доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.02.2023 12:34