Фото: ДБР

У посадовиці Галицької митниці конфіскували квартиру у Львові: у ДБР назвали причину

Посадовиця митного поста "Львів—Північний" позбулася квартири у середмісті Львова. Вона не змогла пояснити, за які кошти придбала нерухомість.

Про це повідомили у прес-службі Державного бюро розслідувань.

"Квартиру у понад 100 квадратних метрів, що вартувала на момент придбання у 2020 році 1,86 мільйона гривень, суд визнав необґрунтованим активом, який підлягає конфіскації", — йдеться у повідомленні. 

У ДБР наголошують, що недоброчесність жінки підтвердив й моніторинг способу її життя.

"Митниця вказала у декларації, що квартиру отримала у подарунок від матері. Аналіз майнового стану та доходів сім’ї чиновниці показав, що вона не мала фінансової можливості придбати цю квартиру", — наголосили у ДБР.

Додають, що правоохоронці продовжують пошук необґрунтованих активів чиновників та правоохоронців триває.

Раніше працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування щодо головного державного інспектора одного з митних постів Харківської митниці. Під час тимчасової окупації Куп’янська він був одним з тих, хто погодився створювати окупаційній митний орган.

Нагадаємо, правоохоронці затримали заступника командира однієї із військових частин на Львівщині на системних зловживаннях посадою. Він, зокрема, змушував підлеглих йому військовослужбовців будувати йому маєток.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.08.2023 13:42