Фото: соцмережі

У Повітряних силах підтвердили удар по мосту в Курській області: потужне відео

Командувач Повітряних сил Микола Олещук підтвердив знищення мосту в Курській області про яке напередодні заявляли росіяни.

У своєму Telegram-каналі посадовець відео знищення ворожу мосту через річку Сейм.

"Авіація Повітряних Сил бере активну участь в бойових діях на Курському напрямку. Українські пілоти високоточними ударами б’ють по ворожих опорних пунктах, скупченню техніки, а також – логістичних центрах та шляхах постачання противника", — зазначив Олещук у дописі.

Також він подякував льотчикам та усім, хто забезпечує бойову роботу авіації.

Нагадаємо, 16 серпня пропагандист та радник глави Курської області Роман Альохін заявив, що українські військові знищили важливий для росіян міст у Курській області. Саме цей міст з’єднував прикордонні території Курської області з правим берегом річки Сейм та був найважливішою артерією логістики Збройних сил РФ.

Додамо, авторитетні західні аналітики дійшли висновку, що навіть попри те, що в минулому російські добровольчі підрозділи вже перетинали кордон Росії, теперішнє вторгнення в Курську область є одним із найбільших транскордонних нападів на Російську Федерацію та відчутним ударом по престижу диктатора Володимира Путіна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.08.2024 22:40