Фото: росЗМІ

У РФ заявили, що затримали вбивцю російського капітана Ржицького

Слідчий комітет Російської Федерації заявив про затримання чоловіка, якого звинувачують у ліквідації командира підводного човна "Краснодар" Станіслава РжицькогоПід час затримання у нього нібито знайшли пістолет із глушником.

Про це у Telegram повідомляє Слідком РФ.

Російські спецслужби заявили, що затримали Сергія Денисенка 1959 року народження підозрюваного у вбивстві заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи адміністрації міста Краснодар Станіслава Ржицького.

"Під час затримання у нього виявлено пістолет із глушником, з якого, ймовірно, скоєно вбивство", — йдеться у повідомленні.

Станіслав Ржицький був капітаном другого рангу та командиром підводного човна "Краснодар". З нього нібито запускали ракети "Калібр" по мирних українських містах. Він може бути причетним до ракетного удару по Вінниці, який стався 14 липня 2022 року. Тоді ракети з підводного човна в центрі міста вбили 27 осіб та понад дві сотні поранили. 

Раніше у ГУР повідомляли, що російський командир Ржицький завдавав ракетних ударів по українських містах, зокрема, по Вінниці, який стався 14 липня 2022 року. Тоді ракети з підводного човна в центрі міста вбили 27 осіб та понад дві сотні поранили. Однак пізніше Ржицький дійшов висновку, що такі ракетні удари є неефективними та створюють великі ризики для цивільних.

Нагадаємо, російський генерал-майор Сергій Горячев загинув внаслідок удару по командному пункту 12 червня на півдні України. За даними британських розвідників, Горячев також міг бути виконувачем обов’язків командувача армією на момент його смерті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.07.2023 00:13