Фото: соцмережі

Розвідка повідомила нові деталі ліквідації російського капітана Ржицького

У російському Краснодарі невідомий дійсно застрелив командира підводного човна "Краснодар" Станіслава Ржицького. Військового вбили під час пробіжки.

Про це повідомило Головне управління розвідки України.

За даними розвідників, 10 липня близько шостої ранку "підводник" здійснював пробіжку в Краснодарському парку культури й відпочинку ім. 30-річчя перемоги. Невідомий сім разів вистрілив у Ржицького із пістолета Макарова. В результаті вогнепальних поранень той помер на місці.

"Через рясний дощ в парку було безлюдно, тож немає свідків, які могли б повідомити деталі або упізнати нападника", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що капітан другого рангу Сергій Ржицький щонайменше з 2006 року проживав у Севастополі. Деякий час був командиром підводного човна "Алроса". Після відправки "Алроси" на модернізацію був призначений командиром підводного човна "Краснодар".

Нагадаємо, раніше у ГУР повідомляли, що російський командир Ржицький завдавав ракетних ударів по українських містах, зокрема, по Вінниці торік. Однак пізніше він дійшов висновку, що такі ракетні удари є неефективними та створюють великі ризики для цивільних.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.07.2023 11:15