Фото: соцмережі

У Росії застрелили капітана, який запускав "Калібри" по Україні, — ЗМІ

У Краснодарі застрелили командира підводного човна "Краснодар" Станіслава Ржицького, який запускав ракети "Калібр" по Україні. Він також працював заступником начальника міського відділу з мобілізаційної роботи.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ.

За попередньою інформацією, 42-річний Станіслав Ржицький вирушив на пробіжку о восьмій годині ранку. Невідомий чоловік неподалік спорткомплексу "Олімп" вистрілив чотири рази в спину та груди військовому. Після цього втік з місця події. Ржицький помер на місці інциденту. Порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство", нападника шукають.

Станіслав Ржицький був капітаном другого рангу та командиром підводного човна "Краснодар". З нього нібито запускали ракети "Калібр" по мирних українських містах. Він може бути причетним до ракетного удару по Вінниці, який стався 14 липня 2022 року. Тоді ракети з підводного човна в центрі міста вбили 27 осіб та понад дві сотні поранили. 

Нагадаємо, російський генерал-майор Сергій Горячев загинув внаслідок удару по командному пункту 12 червня на півдні України. За даними британських розвідників, Горячев також міг бути виконувачем обов’язків командувача армією на момент його смерті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.07.2023 20:46