Фото: РНБО

"У Росії немає можливості перемогти": Данілов прокоментував скиглення Шойгу про переговори з Україною

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов переконаний, що заява міністра оборони РФ Сергія Шойгу про готовність до переговорів свідчить про неможливість Росії перемогти Україну на полі бою.

Відповідну заяву Данілов зробив в ефірі телемарафону.

"Заява Шойгу свідчить про те, що у Росії немає можливості перемогти нас військовим шляхом", — сказав він в ефірі телемарафону.

Секретар РНБО додав, що наразі в Росії займаються підготовкою "політичних проєктів в Україні" для внутрішньої дестабілізації країни.

"Вони розгорнуть наступні свої політичні проекти, умовно кажучи, Партію регіонів № 3. Вони збираються відроджувати рухи, які вже давно були на політичному цвинтарі. Цим питанням вони зараз активно займаються", — сказав чиновник.

Нагадаємо, 30 жовтня міністр оборони РФ заявив, що країна-агресорка готова до політичних дискусій щодо "постконфліктного врегулювання української кризи та подальшого співіснування із Заходом". За його словами, важливо забезпечити "рівноправні відносини між усіма ядерними державами — постійними членами Ради безпеки ООН, які несуть особливу відповідальність за підтримку миру та глобальної стабільності".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.11.2023 08:57