Фото: соцмережі

У Росії невідомий підпалив військкомат (фото)

У ніч проти 26 лютого в Ленінградській області Росії підпалили військкомат. Невідомий кинув у бік будівлі чотири пляшки, дві з яких спалахнули.

Про це пишуть у місцевих Telegram-каналах.

"Близько третьої ночі невідомий у чорної толстовці та чорних штанах, у балаклаві підійшов до військкомату на вулиці Комсомольській, дістав із пакета чотири скляні пляшки, кинув дві з них у будівлю та втік з місця злочину", — зазначили в дописі.

У соцмережах пишуть, що подія сталася в Сосновому Бору.

Військкомат в РФ підпалили

"Одна з пляшок залетіла у вікно Соцфонду, розташованого в одній будівлі з військкоматом. Інша — не спалахнула. Ще дві розбилися об металеву віконну раму", — йдеться в повідомленні.

На місці події спалахнув вогонь. Це помітили люди й викликали пожежників. У будівлі вигоріло пластикове облицювання стелі Соцфонду площею два квадратні метри. Саме приміщення військкомату не пошкоджене.

Вогнеборці ліквідували пожежу. Постраждалих немає.

Правоохоронці встановлюють підозрюваного. Біля військкомату виявили фрагмент шийки від скляної пляшки та запальничку.

Нагадаємо, у Росії нині проводяться заходи щодо забезпечення проведення чергової хвилі мобілізації. Вже активно нарощуються можливості із забезпечення масової мобілізації студентів вищих навчальних закладів. Для цього створюються так звані "дільниці оповіщення", які будуть надавати допомогу військкоматам щодо вручення повісток студентам очної форми навчання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.02.2023 17:32