Фото: росЗМІ

У Росії підтвердили ліквідацію російського генерала після прильоту Storm Shadow по Бердянську

У Російській Федерації низка пропагандистських видань та пабліків підтвердили ліквідацію генерал-лейтенанта Олега Цокова. Окупант-високопосадовець загинув у тимчасово захопленому Бердянську.

Про це пишуть росЗМІ.

Заступник командувача Південного військового округу генерал-лейтенант Цоков "відмінусувався" внаслідок удару по запасному командному пункту 58-ї армії у Бердянську.

Мовляв, ЗСУ вдарили британськими ракетами Storm Shadow по будівлі, де перебував генерал.

Нагадаємо, у російському Краснодарі невідомий застрелив командира підводного човна "Краснодар" Станіслава Ржицького. Військового вбили під час пробіжки. За даними розвідників, 10 липня близько шостої ранку "підводник" здійснював пробіжку в Краснодарському парку культури й відпочинку ім. 30-річчя перемоги. Невідомий сім разів вистрілив у Ржицького із пістолета Макарова. В результаті вогнепальних поранень той помер на місці.

Раніше у ГУР повідомляли, що російський командир Ржицький завдавав ракетних ударів по українських містах, зокрема, по Вінниці торік. Однак пізніше він дійшов висновку, що такі ракетні удари є неефективними та створюють великі ризики для цивільних.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.07.2023 17:05