Фото: соцмережі

У Росії розбився вертоліт, на борту якого були депутат та бізнесмен

В Архангельській області Росії розбився вертоліт на борту якого перебували депутат архангельської міської думи Сергій Сметанін і бізнесмен Олексій Семенов.

Про це повідомили російські ЗМІ.

За даними пропагандистів, літак зник ще 25 вересня. Вертоліт Robinson R44, який належить родині Сметаніна, спочатку вилетів до села Бич'є для дозаправлення. Після цього борт вирушив у напрямку села Карандашевське, але до пункту призначення так і не долетів. Попередньо, Сметані та Семенов летіли на риболовлю.

у росії розбився вертоліт

Фото: соцмережі

Пошуки вертольота почалися лише за добу після його зникнення, адже рейс був не зареєстрований і тому ніхто не знав про його зникнення. Натомість дружина звернулася до правоохоронців лише наступного дня, адже "переживала, що в чоловіка будуть неприємності" через незареєстрований політ.

За попередньою версією, вертоліт зазнав аварії після того, як зачепив верхівки дерев. Знайшли його неподалік села Бич'є на болотах. Тіла загиблих сильно обгоріли.

Нагадаємо, 16 вересня у Росії впав вертоліт Robinson R66, на його борту перебувало троє людей, зокрема і власник золотодобувної компанії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.09.2024 12:59