Фото: росЗМІ

У Росії стався вибух на ТЕЦ, багато постраждалих (фото, відео)

У російській республіці Тува вночі 6 березня стався вибух на Шагонарській теплоелектроцентралі. Постраждали працівники ТЕЦ.

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ.

Співробітників евакуювали з будівлі. Вони отримали опіки різного ступеня. Зокрема, загальна кількість постраждалих становить 18 людей. З них шестеро перебувають у тяжкому стані і ще дев'ятеро — середньої тяжкості.

"Після вибуху на Шагонарській ТЕЦ у Туві ведуться пошуки ще трьох (працівників, — ред.)", — повідомило російське видання "РІА Новости".

На місці працюють оперативні служби, будівля оточена. Вогонь вдалося загасити, але причини вибуху і досі не відомі. 

В адміністрації Улуг-Хемського району заявили, що в Шагонарі після вибуху на ТЕЦ тимчасово відключили опалення в житлових будинках. Подачу тепла обіцяють відновити після ліквідації пожежі.

"За фактом аварії з постраждалими на ТЕЦ у Шагонарі порушено кримінальну справу за статтею про недбалість, що спричинила необережність заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю", — наголосили у Слідчому комітеті РФ, який цитують російські ЗМІ.

Нагадаємо, у ніч на 5 березня у Бєлгородській області Росії сталася пожежа на нафтобазі. Ймовірно, Губкінську нафтобазу атакував дрон.

Додамо, 29 лютого чотири безпілотники атакували територію в районі села Головчине Грайворонського району Бєлгородської області. У наслідок цього пошкоджено зенітний ракетно-гарматний комплекс (ЗРГК) "Панцир-С1". Поранено двох військовослужбовців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.03.2024 07:04