На фото брянська гімназії №5. Джерело: росЗМІ

У Росії восьмикласниця влаштувала смертельну стрілянину у школі: подробиці

У четвер, 7 грудня, у російському Брянську учениця 8 класу влаштувала стрілянину просто в місцевій школі. Зрештою вона покінчила життя самогубством.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Зазначається, що інцидент трапився о 09:15 у брянській гімназії №5.

"Учениця 8-А класу прийшла до школи з рушницею, піднялася на четвертий поверх до свого класного кабінету, де розпочинався урок біології, і почала стріляти по однокласниках. Спочатку повідомлялося, що поранень зазнали двоє людей, згодом кількість травмованих збільшилася до 5 осіб. Далі росіяни розповіли, що після того, як дівчина влаштувала стрілянину, вона наклала на себе руки", — пишуть росЗМІ.

За попередніми даними, дві людини у цій стрілянині загинули. Зрештою російським поліцейським вдалося встановити особу школярки, яка почала стрільбу з дробовика. Нею виявилася 14-річна Аліна А., яка вбила свою однокласницю Марію Н., а також поранила чотирьох хлопчиків. Наразі слідчі вивчають мотиви та причини, чому дівчина вирішила відкрити вогонь по своїх однокласниках.

Нагадаємо, у вересні у Ростовській області у хуторі Червоний Десант учень спробував пройти до школи з ножем. Коли його помітили, він накинувся зі зброєю на дорослих. Було поранено трьох працівників школи та дідуся одного з учнів. Нападником виявився 15-річний учень дев'ятого класу цієї школи з психічним захворюванням.

Григорій одягнув маску і пішов до школи з ножем. За попередніми даними, вахтерка намагалася натиснути тривожну кнопку, але вона не спрацювала. Серед постраждалих — вахтерка, вчителька та дідусь одного з учнів. Після того, що сталося, у нападника відбувся напад епілепсії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.12.2023 09:59