Фото ілюстративне зі соцмереж

У російському Курську знову тривожно: влада повідомляє про ракетну атаку й роботу ППО

У п’ятницю, 23 лютого, ввечері в Курській області Російської Федерації запущено систему оповіщення населення. Та відбувається ракетна атака.

Про це повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт.

"Ракетна небезпека у Курській області! Запущено систему оповіщення населення", — написав він у своїх соціальних мережах.

Він додав, що якщо мешканці перебувають удома, то необхідно сховатися в приміщеннях без вікон зі суцільними стінами: у коридорі, ванній, коморі. Якщо перебувають на вулиці — то варто зайти до найближчої будівлі, підземного переходу або паркінгу.

"У небі над Курськом і Курським районом працює протиповітряна оборона. Прошу зберігати спокій!", — наголосив згодом Роман Старовойт.

Інфографіка: росЗМІ

Інфографіка: росЗМІ

Детальних даних щодо такого хвилювання на території Російської Федерації наразі немає. Так само поки що не надходило офіційних повідомлень і від українських офіційних служб.

Минулого тижня в Курському районі Російської Федерації вночі сталася сильна пожежа на нафтобазі. Спершу в мережі інформували, що палає резервуар нафтобази. Пізніше Роман Старовойт повідомив, що відбулася атака дрона в регіоні, внаслідок чого і виникла пожежа на нафтобазі. У цьому він традиційно звинуватив Україну.

Нагадаємо, що 17 лютого губернатор Курської області близько першої години ночі повідомляв про роботу протиповітряної у місті. Тоді теж там працювала протиповітряна оборона та зберігався режим ракетної небезпеки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 23.02.2024 23:59