Затоплення через прорив дамби в Орську в Росії. Скріншот з відео

У російському Орську прорвало дамбу: місто затоплює, влада евакуює населення (відео)

У п'ятницю, 5 квітня, у російському Орську Оренбурзької області стався прорив дамби на річці Урал, внаслідок чого місцева влада почала евакуацію населення. У регіоні також запровадили режим надзвичайного стану.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Внаслідок підняття рівня води в Орську затопило десятки житлових будинків й сталося пошкодження дамби у двох місцях. У місті увімкнули сирену, яка закликала жителів готуватися до евакуації. В деяких селах та районах вимкнули електроенергію.

За даними Telegram-каналу "112", понад три тисячі росіян уже евакуювали із затоплених районів Орська після прориву дамби. Вже відомо про підтоплення близько 2000 житлових будинків і 6000 присадибних ділянок. У зоні ризику перебувають понад 11 тисяч домоволодінь.

Нагадаємо, 3 квітня в одному з торгових центрів Москви спрацювала сигналізація. Через гучний зв'язок відвідувачам оголосили про необхідність покинути будівлю з технічних причин.

Також відомо, що громадяни Таджикистану розпочали масово виїжджати з Росії. Це відбувається після теракту в підмосковному концертному залі у "Крокус Сіті Хол".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.04.2024 02:29