Скріншот з відео

У Ростовській області РФ лунали вибухи: повідомляють про атаку на аеродром (відео)

У ніч на п'ятницю, 5 квітня, у російському у Морозовську, що у Ростовській області, було неспокійно. Там пролунала серія вибухів, самі ж рашисти заявили про роботу протиповітряної оборони. 

Про це повідомляє Telegram-канал Shot.

"Жителі міста Морозовськ Ростовської області повідомляють про гучні вибухи над містом. Попередньо працює ППО", — йдеться у повідомленні.

Перші вибухи пролунали близько першої години ночі. Вказувалося, що, ймовірно, відбулася атака безпілотників на місцевий аеродром. Очевидці повідомляють, що, окрім характерних звуків безпілотників та вибухів, вони також бачили кілька яскравих спалахів у небі.

Пізніше "масовану атаку" у Морозовському районі Ростовської області підтвердив губернатор Василь Голубєв. Він заявив, що "ППО збила 40 цілей". В результаті пошкоджено електропідстанцію, є проблеми з електроенергією.


Морозовськ — військовий аеродром в Ростовській області РФ, розташований за три кілометри на південний захід від міста Морозовська. На аеродромі базується 559-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк 1-ї гвардійської змішаної авіаційної дивізії ВПС РФ (в/ч 75392 Міністерства оборони РФ). Також там розміщені фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34.


Нагадаємо, що у четвер ввечері безпілотники здійснили атаку на російське місто Курськ. Це спричинило пожежу та руйнування у місті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 05.04.2024 04:17