Фото: Telegram-канал губернатора Курської області

Неспокійний вечір у російському Курську: після атаки БпЛА прогриміли вибухи та виникла пожежа (відео)

У четвер, 4 квітня, безпілотники здійснили атаку на російське місто Курськ. Це спричинило пожежу та руйнування у місті. 

Про це повідомив у Telegram-каналі губернатор Курської області Роман Старовойт. Перші повідомлення про атаку безпілотників на Курськ з'явились о 21:15. Чиновник заявив про роботу ППО у населеному пункті.

Згодом Старовойт повідомив, що після збитого БпЛА відбувся спалах у районі Центрального ринку. Вже о 21:46 російський губернатор заявив про нібито збиття "ще трьох українських безпілотників у небі над Курськом".

Наслідки атаки на Курськ 4 квітня

За словами губернатора Курської області, є попадання після атаки БпЛА по житловому будинку. Також відбулось загоряння у двох приватних будинках у Курську, проте, за попередніми даними, загиблих та постраждалих серед цивільного населення немає. Старовойт повідомив, що інформація щодо наслідків атаки уточнюється, а оперативні служби виїхали на місце.

Також чиновник зазначив, що відбулось загоряння у будівлі обласного центру розвитку творчості дітей та юнацтва на Урицького у Курську.

Нагадаємо, ввечері 19 березня у російському Курську прогриміли потужні вибухи, після яких у місті почалися перебої з електропостачанням.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.04.2024 23:55