Фото: "АрміяInform"

У розвідці відреагували на погрози Путіна бити по союзниках України

Погрози глави Кремля Володимира Путіна завдати удару по країнах, які постачають Україні зброю, стануть додатковими доказами воєнних злочинів диктатора на суді. 

Таку заяву в ефірі телемарафону зробив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

"Нарешті держава-терористка і путінський режим починає в пориві істерики публічно говорити речі, про які в кремлівських кабінетах говорять давно. Насправді вже навіть робили, тому що низка ударів і терористичних актів у різних куточках світу вже здійснювалась за використанням саме російської зброї. Тому може йтися лише про легалізацію цією практики", — сказав представник української розвідки.

Юсов наголосив, що питання полягає в тому, яким державам Путін передаватиме зброю РФ.

"Із якими режимами та з якими угрупованнями у світі співпрацює Кремль? Насправді в більшості випадків йдеться про невизнані структури, про терористичні організації або якісь режими, які прийшли до влади внаслідок недемократичних військових процесів… Тому це насправді щирі зізнання, які стануть додатковими аргументами під час міжнародного трибуналу", — Резюмував Андрій Юсов.

Нагадаємо, раніше Володимир Путін продовжив свою серію погроз у бік країн Заходу через постачання Україні далекобійного озброєння та дозволу бити ними по військових цілях на території Російської Федерації. Диктатор, зокрема натякнув, що країни-сателіти РФ можуть отримати ракети для погроз союзникам Києва.

Ще 1 червня американський Інститут вивчення війни заявив, що Путін готує населення своєї країни до тривалої війни. Йдеться про повномасштабну соціальну та економічну мобілізацію населення Росії.

За даними The Moscow Times, російський диктатор Володимир Путін з 2023 року почав виходити на публіку виключно у бронежилеті. Таку рекомендацію він отримав від Федеральної служби охорони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 08.06.2024 13:38