Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

Путін готує росіян до затяжної війни: аналітики розповіли про плани диктатора

Російський диктатор Володимир Путін готує населення своєї країни до тривалої війни. Йдеться про повномасштабну соціальну та економічну мобілізацію населення Росії.

Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (Institute for the Study of War).

Аналітики наголошують, що кремлівські чиновники часто звертаються до радянських міфів про Другу світову війну, щоби досягти підтримки та впевненості у військових спроможностях Росії. Путін, зокрема, обрав подібні спогади про "радянську жертовність і повномасштабну соціальну та економічну мобілізацію".

За словами кремлівського диктатора, усі росіяни повинні розуміти, що вони живуть в унікальний історичний момент, і "працювати, як на фронті" і "відчувати себе мобілізованими", аби країна досягла своїх цілей.

"Тому Путін, ймовірно, продовжить різні інформаційні кампанії для підготовки росіян до непопулярної подальшої економічної та соціальної мобілізації", — додали в ISW. 

Нагадаємо, 28 травня Володимир Путін заявив, що, оскільки термін повноважень президента України Володимира Зеленського закінчився, а нових виборів не відбулося, то "влада має перейти до голови Верховної Ради Руслана Стефанчука". Російський агресор заявив, що закон передбачає продовження повноважень тільки Верховної Ради й спікера.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.06.2024 03:43