Фото: Офіс президента

У Сирського карт-бланш на кадрові зміни в армії, — Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський має карт-бланш на кадрові зміни в армії. 

У своєму вечірньому відеозверненні український гарант зауважив, що на початку тижня після повернення генерал-полковника Сирського з фронту він очікує його з детальною доповіддю та конкретними пропозиціями щодо подальших змін і наших дій на фронті.

"Щодня — доповіді військових. Щодня Головком та командувачі на фронті, саме там, де потрібно. У Головкома — карт-бланш на кадрові зміни в армії, в штабах — будь-які", — наголосив Зеленський.

Крім того, очільник держави зауважив, що всі українські командири мають знати фронт та реальні потреби українських воїнів.

"Мають реально бути із солдатами, сержантами. Бути такими, якими потрібно, щоб досягати українських цілей", — резюмував гарант.

Нагадаємо, 2 березня Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів кадрові перестановки серед командирів в окремих бойових бригадах. Таке рішення було прийняте з метою збереження життя та здоров'я українських військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2024 19:40