ДТП у Словаччині. Джерело: словацькі ЗМІ

У Словаччині перекинувся автобус з українцями: у МЗС розповіли про постраждалих

В автобусі, який потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на території Словаччини в неділю, 17 грудня, перебували 53 громадяни України. Внаслідок аварії постраждали вісім осіб.

Ситуацію прокоментував речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко. За його словами, посольство України в Словаччині надає консульську допомогу українцям, які потрапили в дорожньо-транспортну пригоду поблизу населеного пункту Даргов.

ДТП сталася за участі автобуса, який їхав за рейсом "Відень — Київ". У автобусі їхали 53 пасажири — всі громадяни України.

"Вісім українців отримали травми середнього ступеня важкості. Зараз їм надається необхідна медична допомога, загроз їхньому життю немає", — зазначив Ніколенко.

Він додав, що решту пасажирів перевезли до Кошице, де вони очікують на запасний автобус. Українські консули взаємодіють зі словацькими правоохоронцями задля з'ясування усіх обставин ДТП, тримають на контролі надання медичної допомоги травмованим українцям.

"Наші дипломати також проконтролюють, щоби решта пасажирів добралася до Києва на новому автобусі, який надасть перевізник", — підсумував Олег Ніколенко.

Нагадаємо, раніше журналіст Віталій Глагола інформував, що у Словаччині перекинувся автобус з України, в якому їхали 53 пасажири. За його інформацією, постраждалі перебували при свідомості, щоправда, з травмами голів і кінцівок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.12.2023 14:55