Фото: agropolit.com

У "Слузі народу" вигадали покарання для Халімона, який обжився маєтком під час війни

Павло Халімон буде звільнений із посади заступника голови фракції "Слуга народу". Це пов'язано зі скандальною купівлею маєтку у центрі Києва під час повномасштабної війни з РФ.

Таку заяву зробив керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у своєму Telegram-каналі.

Арахамія наголосив, що заможні народні депутати повинні допомагати країні під час війни.

"Тому, звичайно, етична складова цього вчинку суперечить нашим цінностям і нашому баченню того, чим під час війни має займатися народний депутат", — написав Арахамія.

Також голова фракції запевнив, що за цей інцидент Павло Халімон буде звільнений із посади заступника голови фракції "Слуга народу". Арахамія закликав правоохоронні органи розпочати розслідування щодо "справи Халімона".

"Що стосується інших форм відповідальності, то ми закликаємо правоохоронні органи розпочати розслідування і дати юридичну оцінку цим подіям. Якщо було порушено закон — значить за це потрібно понести покарання", — додав Арахамія.

Павла Халімона позбавлять посади у фракції "Слуга народу"

Нагадаємо, Павло Халімон, який обіймає посаду заступника керівника фракції "Слуга народу" у Верховній Раді, у розпал повномасштабного вторгнення РФ проти України придбав елітний маєток у центрі Києва. Великий будинок із земельною ділянкою було оформлено на іншу особу.

Політика, 23.01.2023 12:39