У США побудували Майнінг-ферму яка працює на відходах

02 ГРУДНЯ 2017 18:24

У США побудували Майнінг-ферму на звалищі промислових відходів, а в якості джерела енергії почали використовувати старі автомобільні покришки. Про це повідомляє TrueUA  з псиланням на Bitcoin.

Ферма для Майнінгу стала результатом співпраці між PRTI, компанією з переробки промислових відходів, і стартапом Standart American Mining, які вклали в устаткування для видобутку криптовалюти.

PRTI з 2013 року займається переробкою відходів, працюючи з різними замовниками, які використовують у виробництві вторинна сировина. У випадку з SAM старі покришки і інше сміття буде використовуватися для вироблення енергії.

«Поки інші намагаються придумати спосіб заощадити на електриці, ми створюємо енергію з нікому не потрібних речей, переробляючи сміття в енергію, яка, своєю чергою, дозволяє майнувати криптовалюту. Чи не найгірша альтернатива простій утилізації відходів», - говорить директор PRTI Джейсон Вільямс.

У PRTI і SAM впевнені, що їх приклад підштовхне інших підприємців до реалізації подібних проектів на місцях, адже їх ідея має очевидні екологічними і економічними перевагами, а значить, має всі шанси на успіх.

Технології, 02.12.2017 18:24