Скріншот з відео

У США визначився конкурент серед демократів для Байдена на майбутніх виборах президента

У п'ятницю, 27 жовтня, конгресмен Дін Філліпс подасть документи на участь у президентських виборах та розпочне свою кампанію. Він змагатиметься з чинним президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом за статус кандидата від Демократичної партії на майбутніх виборах.

Про це заявив Дін Філліпс заявив в ефірі CBS.

Він зазначив, що захоплюється 80-річним Байденом, але вважає, що настав час для нового покоління демократів очолити партію. За його словами, можлива перемога Трампа на майбутніх виборах стане кризовим моментом для американської демократії.

"Це особливо актуально за умов, коли колишній президент Дональд Трамп може стати кандидатом у президенти від Республіканської партії. Я вважаю, що президент Байден виконав величезну роботу для нашої країни. Але йдеться не про минуле. Це вибори про майбутнє", — додав конгресмен.

Філліпс закликав інших демократів вступати в гонку, щоб обрати перевіреного та сильного кандидата від демократів.

Зазначимо, що наприкінці серпня результати попередніх опитувань республіканців на Fox News назвали трьох лідерів від республіканців: Дональд Трамп (53%), Рон Десантіс (16%) та Вівек Рамасвамі (11%).

Нагадаємо, за даними ЗМІ, у Сполучених Штатах Америки намагаються знайти альтернативу Дональду Трампу для участі у президентських виборах 2024 року. Кілька провідних спонсорів Республіканської партії почали пошук кандидатів. Відомо, що губернатор Вірджинії Глен Янгкін і губернатор Джорджії Браян Кемп отримали таємні пропозиції взяти участь у виборах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.10.2023 17:23