Фото: aa.com.tr

У Стамбулі терористи влаштували стрілянину перед будівлею суду

У вівторок, 6 лютого, у найбільшому місті Туреччини Стамбул сталася стрілянина перед будівлею суду. Двох нападників — чоловіка та жінку — вдалося ліквідувати. При цьому поранення отримали троє поліцейських та шестеро цивільних.

Про це повідомляє низка турецьких ЗМІ, зокрема CNN Turk, Нurriyet.

"Сьогодні (6 лютого, — ред.), об 11.46, було здійснено спробу нападу на блокпост перед воротами C будівлі стамбульського суду Чаглаян. Двоє нападників, жінка та чоловік, були захоплені мертвими", — повідомив міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Ерлікая.

Зазначається, що нападників вже ідентифіковано як ймовірних членів Революційного народно-визвольного фронту, ультралівого угруповання, яке вважається терористичною організацією в Туреччині, США та Європейському Союзі. теракт у стамбулі 6 лютого

Фото: yirmidort.tv

Напад стався в день, коли Туреччина відзначала трагічну річницю землетрусу на півдні країни, в результаті якого загинули понад 53 тисячі людей.

Наразі повідомляють, що входи й виходи до будівлі суду перекрили, на місце події прибуло багато поліцейських і медичних бригад.

Нагадаємо, 15 січня в ізраїльському місті Раанана, що поблизу Тель-Авіва, невідомий влаштував теракт. Спершу він з ножем напав на пішоходів, а потім викрав авто та протаранив групу людей. За попередніми даними, внаслідок теракту одна людина загинула і щонайменше 17 людей зазнали поранень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.02.2024 15:03